Skriveni dragulj u srcu Mostara

NAŠI GOSTI MOGU UŽIVATI U RUKAMA NAŠIH STRUČNJAKA U WELLNESS CENTRU

Eden – Welness i SPA je idealno mjesto za opuštanje tijela, uma i poboljšanje zdravlja sa potpunom pažnjom i osobnim iskustvom. Spa nudi 2 sobe za masaže, njegu lica i tijela najboljim proizvodima i uslugama za muškarce i žene, i otvoren je za goste hotela kao i za ostale klijente.

Zaljubite se u brigu o svom tijelu. Moderan i luksuzni prostor Eden Hotel-a i SPA je oaza za hedonističke užitke i zdravlje. Svojom posjetom uronite u hedonizam, relaksaciju, zdravlje i jednostavno probudite svoje čulne užitke. Uživajte u svom boravku u Eden Hotel-u i SPA.

Bazen

Nakon dugog dana putovanja, razgledanja grada ili rada, nema ništa više opuštajuće od plivanja u bazenu. Eden Hotel i Spa Vam pruža izvrstan bazen sa prekrasnim dizajnom i mogućnostima uživanja. Opustite se i podignite poslijepodnevno plivanje na viši nivo.

Masaže

Eden Hotel i Spa ima širok izbor usluga dizajniranih za ublažavanje štetnih utjecaja modernog života i stvara uvjete potrebne za opuštanje i osjećaj obnove. Imat ćete koristi od učinaka naših veoma luksuznih masaža. Međutim, masaža nije samo luksuz, to je put do zdravijeg života. Dopustite našem terapeutu da pruži utočište Vašim čulima.

Teretana

Držite se svoje fitnes rutine tokom boravka u Eden Hotel-u i SPA. Ako želite ostati u formi tokom odmora, naš hotel Vam nudi high-tech fitnes centar. Uz opremu i tegove, možete biti sigurni da niti jedan mišić neće ostati zanemaren. Započnite dan punom energijom.

Finska Sauna

Uživajte u jedinstvenoj prostornoj i vremenskoj dimenziji u našoj finskoj sauni. Oblak suhe topline pruža bezbroj prednosti za Vaše zdravlje. On će poboljšati Vaš protok krvi, ubrzati proces eliminacije toksina i ublažiti stres, stvarajući opšti i rasprostranjeni osjećaj opuštanja za um i tijelo.

Tursko kupatilo (Hammam)

Unutar Eden Hotel-a i SPA možete iskusiti opuštajuće tursko kupatilo. Hammam ima širok raspon koristi za Vaše zdravlje, uključujući dubinsko čišćenje i pročišćavanje Vaše kože, toniranje i opuštanje koje će Vam pomoći u smanjenju stresa. Pored toga, redovne posjete turskom kupatilu zasigurno će Vam pomoći da se Vaš nervni sistem regeneriše, ostavljajući Vas bolje pripremljenim za borbu protiv svakodnevnog stresa.

RAZLIČITI TRETMANI

Eden Welness i SPA nudi širok spektar usluga koje su tople, privlačne i koje Vas njeguju tijekom cijele sesije. U ovom brzom dobu i načinu života svi trebamo primamljivo, opušteno i zabavno mjesto na kojem ćemo se njegovati. Mjesto na kojem se brinete o Vašoj kosi, koži i tijelu, i koje čuva Vašu unutrašnju ljepotu i čini da izgledate čudesno!