Eden – Hotel & Spa

Savremeni dizajn sa akcentom na udobnost i jednostavnost.

Eden – Hotel & Spa, hotel sa četiri zvijezdice, smješten je u srcu Mostara. Upravo zbog najatraktivnije lokacije, Eden Hotel & SPA nudi brojne mogućnosti za zabavu, šetnju i turističke obilaske.

Veličanstvenost našeg hotela možete cijeniti tek kada se u njemu nađete. Dizajnerski osvješten i moderan, Eden Hotel & SPA nudi 48 sofisticiranih soba sa elegantnim dekorom i jednostavnim detaljima.

Topla dobrodošlica i moderan interijer našeg restorana, sa raznovrsnim izborom hrane i vina, idealan je odabir za cijelodnevnu gastronomsku avanturu. Ljubitelji zdrave ishrane mogu uživati u domaćim sastojcima, tajnim aromama i okusima originalne lokalne i međunarodne kuhinje.

Naš hotel je domaćin elagantnog Wellness & Spa centra, kao i nezaobilaznog Beauty Centra, koji nude ekskluzivne usluge samo za Vas. U našim centrima pronaći ćete lepezu vrhunskih terepijskih tretmana, uključujući masaže, plinge, posebne tretmane za parove i kozmetičke tretmane sa odabranim kozmetičkim proizvodima. Moderan dekor i vrhunska oprema je kombinacija koja čini ovu opuštajuću oazu, namijenjenu potpunom odmoru i relaksaciji.  Uživajte u korištenju Finske saune, Turskog kupatila (Hammam), fitnes centra, bazena i raznovrsnih tretmana

Eden Hotel & SPA raspolaže sa moderno opremljenim prostorijama za sastanke i događanja. Ugodan i motivirajući ambijent sa najmodernijom audio-vizuelnom opremom, idealno je mjesto za održavanje sastanka, konferencija i drugih poslovnih događaja.

Restoran

Eden Hotel & Spa ima konstantan cilj da pruži najbolju kvalitetu gastro usluga. U našem restoranu gosti mogu uživati u novim okusima i sofisticiranim jelovnicima bazirani na domaćim sezonskim proizvodima. Uživajte u mirisima i okusima originalne Hercegovačke kao i međunarodne kuhinje i raznovrsnom izboru najboljih vina. Naši kuhari će svaki Vaš obrok pretvoriti u iskustvo koje se pamti.

Welness & SPA

Naš SPA centar je idealno mjesto za odmor, osvježenje i relaksaciju. Opustite se plivajući u bazenu ili boravkom u sauni, ili se prepustite našim stručnim terapeutima, koje će uz prilagođavanje individualnim željama gostiju pružiti profesionalni tretman i kvalitetno iskorišteno vrijeme u našem hotelu. Naš centar Vam nudi neodoljivu lepezu holističkih SPA tretmana koji kombinuju najbolje iz istočne i zapadne filozofije, uključujući smirujuće masaže, kao i ugodne opuštajuće kupke. Uz pomoć naših terapeuta, odaberite tretman koji Vam najviše odgovara.

Beauty Center

Eden Beauty Centar je mjesto gdje možete pronaći sve što Vam je potrebno da budete lijepi i njegovani, gdje možete računati na individualan pristup i jedinstvenu kvalitetu usluge. Radom, praćenjem najnovijih trendova, ulaganjem u najnoviju tehnologiju i stalnim usavršavanjem stekli smo veliki broj klijenata i njihovo povjerenje. Naš ljubazan i profesionalan tim pružit će Vam usluge na visokom nivou.