Najbolji izgled za svaku priliku – Beauty Centar

OBOGATITE SVOJ ŽIVOT I NJEGUJTE SVOJ DUH SNAGOM PRIRODE I LJEPOTE KOJU VAM PRUŽA EDEN

Misija našeg Beauty Centra nije samo stvaranje lijepog izgleda nego i njegovanje duha i opuštanje tijela i uma. Izazivajući trenutne industrijske standarde, mi Vam nudimo širok spektar usluga koji će Vam dati šansu da istražite nove prekrasne dimenzije. Dijelimo Vašu strast za ljepotu i poštujemo Vašu želju za kvalitetne proizvode.

Vizija Beauty Centra je stvaranje prekrasnog odmora od briga modernog svijeta. Bez obzira da li ćete odabrati tretmane lica, frizerske usluge ili usluge šminkanja, za nas je svaki gost individualan i svaki tretman je iznimno profesionalan. Ljepota je ono što svi posjeduju, ali na nama je da je istaknemo. Zakažite Vaš tretman i dopustite nam da Vas njegujemo i pružimo Vam kvalitetne usluge

FRIZERSKE USLUGE

Oblikovanje kose je prava umjetnost, stoga, naši umjetnici traže najbolje materijale za kreiranje remek-djela. Profesionalna procjena Vaše kose od strane jednog od naših frizera će odrediti Vaše individualne potrebe. Bilo da je Vaša želja posebno prilagođena boja kose, tretman duboke hidratacije, moderna frizura ili potpuno novi stil, naši stilisti su tu da Vam daju najbolje rezultate.

ŠMINKANJE & MAKEOVER

Šminkanje je snažan način da učinkovito otkrijemo nešto jedinstveno o Vašoj unutarnjoj sebi. Bilo da je Vaš dan vjenčanja, matura, gala noć ili samo noć kada želite da se osjećate nevjerovatno, naši umjetnici su tu da Vam pruže bezvremensko i zapanjujuće šminkanje ili potpuni makeover. Naš cilj je pružiti Vam iskustvo koje će ostaviti osjećaj samopouzdanja i osnaženja u Vama.

TRETMANI LICA

Sjajna i zdrava koža je uvijek moderna. To je rezultat pravilne njege kože. Možete odabrati razne tretmana lica ili neka naši stručnjaci odrede Vaše individualne potrebe. Naši stručnjaci će istaknuti Vašu prirodnu ljepotu i osnažiti Vas kako biste se osjećali  lijepo i sjajno iznutra i izvana. Pod njihovim intuitivnim dodirom, Vaši čulni užici ponovo se bude usavršavajući iskustvo koje Vam pruža Eden.