Izaberite destinaciju

Hotel Eden i SPA pruža Vam razne usluge iznajmljivanja. U našim profesionalnim uredima za iznajmljivanje možete pronaći veliki izbor automobila, koji će Vašu vožnju učiniti sigurnom i udobnom. Izaberite iz širokog spektra mogućnosti – od malih gradskih automobila do udobnih auta za duža putovanja. Ako se odlučite za putovanje sa grupom ljudi, nudimo Vam mini kombi za grupu do sedam osoba.

Atraktivni izleti

Blagaj

Jedna od najvrjednijih mješovitih urbanih i seoskih struktura u Bosni i Hercegovini je gradić Blagaj. Samo 12 km od Mostara možete se naći u maloj oazi, odmah do izvora rijeke Bune. Odabirom ove destinacijske ture možete uživati u posjeti Teki (Tekija ili Derviški samostan, XVI. stoljeće), Velagićevoj kući, džamiji Sultana Sulejmana (sagrađenu 1520.), mosta Karađozbega i Hamamu.

Počitelj

Otkrijte magiju orijentalno – mediteranskog grada, udaljenog samo 15 km od Mostara.  Istražite Mediteransku tvrđavu na Neretvi i orijentalni šarm malog sela u njenom koritu. Ako je Vaš izbor upravo ova destinacija, možete posjetiti i  Hađi Alijinu Džamiju, Šisman Ibrahimpaša Medresu, Kuću Gavrankapetanovića, i nevjerovatnu kulu – Sahat Kulu. Pridružite nam se i uživajte u bajci.

Međugorje

Grad Međugorje nalazi se 25 km od Mostara, godišnje privlačeći milione posjetitelja iz cijelog svijeta. Ovaj grad je postao popularan 1981. godine, kada je postao mjesto katoličkog hodočašća zbog izjava šestero djece o navodnim ukazanjima Djevice Marije. Iste godine je i na istom mjestu izgrađen kip Djevice Marije. Uživajte u Vašoj šetnji kroz Međugorje.